Serviciile noastre sunt disponibile doar în județele Alba și Hunedoara.

SERVICII

Colectare deseuri

Colectare deșeuri

Colectarea selectivă la locul generării lor pe tipuri de materiale (periculoase, nepericuloase) implică selecția și eliminarea în mod corespunzător a deşeurilor care nu pot fi valorificate.

Sortarea la sursă înseamnă separarea diferitelor materiale reciclabile direct în cadrul şantierului. Pentru stocarea acestora se folosesc containere separate, care apoi sunt transportate la stația de tratare și reciclare.

Deşeurile reciclabile pot fi colectate şi într-un singur container, care este ulterior transportat la staţia de procesare, unde sortarea deşeurilor se face manual sau automatizat (extragerea reziduurilor mai mari, precum: lemn, metale, materiale plastice).

Reciclare Moloz SRL închiriază, pentru încărcarea deșeurilor:

  • containere de 7m3
  • containere de 10m3
  • big-baguri de 1m3

Transport

Asigurăm servicii de transport la amplasamentul centrului de colectare a materialelor rezultate din construcții, gratuit pentru locații aflate la mai puțin de 30 km de sediul nostru.

Pentru locații aflate la distanță mai mare de 30 km, se plătește un tarif de 8 lei/km (dus-întors) pentru fiecare kilometru suplimentar peste primii 30 km.

La centrul de colectare se face recepția și descărcarea pe platforma special amenajată pentru recepționarea și sortarea materialului.

Cere o ofertă

Transport
Concasare

Concasare și sortare

Clienții noștri au la dispoziție servicii de sortare și concasare a deșeurilor ce implică mai multe etape:

  • Întâi se face sortarea deșeurilor: separarea reziduurilor mai mari, precum: lemn, metale, materiale plastice
  • Ulterior se face încărcarea deșeurilor concasabile în utilaj cu ajutorul unui excavator pe șenile
  • Urmează concasarea deșeurilor. În urma acestei etape rezultă 3 categorii de sorturi: beton concasat, steril, separare fier. Se pot obține sorturi de granulații diferite
  • Ultima etapă constă în încărcarea betonului concasat direct în autobasculante.

Contactează-ne