Serviciile noastre sunt disponibile doar în județele Alba și Hunedoara.

DESPRE NOI

Colectare și reciclare deșeuri din construcții

Din punct de vedere al volumului, deșeurile din construcții și demolări constituie cel mai mare flux de deșeuri.

Acestea reprezintă aproximativ o treime din toate deșeurile produse. Gestionarea adecvată a deșeurilor și a materialelor reciclate provenite din construcții și demolări poate avea beneficii majore în ceea ce privește sustenabilitatea și calitatea vieții. Beneficiile majore sunt și pentru industria construcțiilor și industria de reciclare din UE, întrucât reintroducerea în circuit a deșeurilor reduce costurile de construcție și totodată utilizarea resurselor primare.

Deșeurile din construcții și demolări pot fi compuse din betoane, dale, cărămizi, țigle, gips carton, lemn, sticlă sau alte materiale.

Deoarece nu sunt biodegradabile și ocupă mult spațiu, suprasolicită gropile de gunoi. Neglijarea materialelor care pot fi recuperate în urma demolărilor afectează pe termen lung mediul înconjurător și societatea.

Serviciile oferite de Reciclare Moloz SRL implică colectarea, transportul la stația de concasare al companiei și reciclarea deșeurilor rezultate din construcții, în vederea refolosirii lor.


Cere o ofertă

Colectare deșeuri sticlă

În cazul deșeurilor provenite din ambalaje de sticlă, acestea sunt colectate şi transportate la centrul logistic al SC Reciclare Moloz SRL, unde trec printr-un proces de separare.

Recipientele sunt spălate, sortate corespunzător, în funcţie de culoare, și sunt măcinate imediat după ce au fost eliminate etichetele şi capacele, urmându-și apoi traseul stabilit în vederea reciclării.


Contactează-ne

Dotările companiei noastre

Compania deține autovehicule și utilaje destinate transportului și manipulării deșeurilor, facilitând preluarea și încărcarea acestora pentru livrare la centrul de colectare, în vederea reciclării.

Concasare

Stație de concasare

Stația de concasare beton satisface cele mai riguroase cerinţe româneşti cât şi cele ale Comunităţii Europene. Ansamblul se compune dintr-o platformă pavată, pe care sunt desfășurate principalele etapele ale procesului de concasare și un concasor mobil tip METSO LT96, cu o capacitate maximă de concasare de aproximativ 130 to/oră.

În funcţie de reglaje, materialul concasat poate fi obținut la diferite mărimi/granulații.