Serviciile noastre sunt disponibile doar în județele Alba și Hunedoara.

Dotările companiei noastre

Compania deține autovehicule și utilaje destinate transportului și manipulării deșeurilor, facilitând preluarea și încărcarea acestora pentru livrare la centrul de colectare, în vederea reciclării.

Concasare Concasare

Stație de concasare

Stația de concasare beton satisface cele mai riguroase cerinţe româneşti cât şi cele ale Comunităţii Europene. Ansamblul se compune dintr-o platformă pavată, pe care sunt desfășurate principalele etapele ale procesului de concasare și un concasor mobil tip METSO LT96, cu o capacitate maximă de concasare de aproximativ 130 to/oră.

În funcţie de reglaje, materialul concasat poate fi obținut la diferite mărimi/granulații.

Linie de sortare

Stația de sortare heavy-duty Portafill MR-6 este compactă, potrivită pentru a funcționa într-o mare varietate de aplicații și dispune de un buncăr de capacitate mare. Datorită dimensiunilor sale de transport compacte, stația poate fi transportată cu ușurință.

Sortare Sortare Sortare Sortare

Linie de sortare

Stația de sortare heavy-duty Portafill MR-6 este compactă, potrivită pentru a funcționa într-o mare varietate de aplicații și dispune de un buncăr de capacitate mare. Datorită dimensiunilor sale de transport compacte, stația poate fi transportată cu ușurință.

Containere

Containere

Reciclare Moloz SRL închiriază, pentru încărcarea deșeurilor: containere de 7m3, containere de 10m3 sau big-baguri de 1m3.

Colectarea și reciclarea deşeurilor provenite din construcții și demolări (pentru persoane fizice și persoane juridice).

Colectare și reciclare deșeuri din construcții

Din punct de vedere al volumului, deșeurile din construcții și demolări constituie cel mai mare flux de deșeuri.

Acestea reprezintă aproximativ o treime din toate deșeurile produse. Gestionarea adecvată a deșeurilor și a materialelor reciclate provenite din construcții și demolări poate avea beneficii majore în ceea ce privește sustenabilitatea și calitatea vieții. Beneficiile majore sunt și pentru industria construcțiilor și industria de reciclare din UE, întrucât reintroducerea în circuit a deșeurilor reduce costurile de construcție și totodată utilizarea resurselor primare.

Deșeurile din construcții și demolări pot fi compuse din betoane, dale, cărămizi, țigle, gips carton, lemn, sticlă sau alte materiale. Deoarece nu sunt biodegradabile și ocupă mult spațiu, suprasolicită gropile de gunoi. Neglijarea materialelor care pot fi recuperate în urma demolărilor afectează pe termen lung mediul înconjurător și societatea.

Serviciile oferite de Reciclare Moloz SRL implică colectarea, transportul la stația de concasare al companiei și reciclarea deșeurilor rezultate din construcții, în vederea refolosirii lor.

Cere o ofertă

Colectarea și reciclarea deșeurilor din ambalaje, metale, uleiuri reziduale (pentru persoane juridice).

Colectare deșeuri ambalaje, metale, uleiuri reziduale

Dacă deții o companie de producție sau de servicii în domeniul ospitalității, ești în situația de a colecta cantități semnificative de deșeuri rezultate în mare parte din ambalaje. Categoriile de produse ce pot fi colectate și reciclate de Reciclare Moloz SRL se pot consulta aici. Noi te putem ajuta, inclusiv pentru o colaborare pe termen lung, pe bază de angajamente.

În cazul deșeurilor provenite din ambalaje, acestea sunt colectate şi transportate la centrul logistic al SC Reciclare Moloz SRL, unde trec printr-un proces de separare, sortare și compactare, urmând apoi traseul apoi stabilit în vederea reciclării.

Contactează-ne